jag är snyggare än du x1000000

HAH jag orkar inte

hallå folketttttt! igår kom jag och kajsa hem mellan elva halv tolv och så tittade vi på tv och satt vid datorn. tillslut somnade vi vid tre. sen så vaknade vi klockan elva för att elin ringde. och sen gick vi på stan och köpte hårfärg till kasja och örhängen till mig. sånna här vita pärlor. sen när jag skulle ta på mig dom så lossnade ena pärlan. så jag ska typ gå tillbaka med dom sen. pappa ska lämna in min mobil på lagning också.. jag hoppas den går att laga den är ju helt cp. just nu vill jag nog egentligen bara sova.. men ja, det är väl en massa kul på tv ikväll så man får väl ta en kall dusch och klara sig till kvällen;) ikväll ska jag bara vara hemma och ta det lite lugnt. men nu ska jag gå och hjälpa mamma att stryka några gardiner, ses!:)

OOOOOPPPSS!!



lördag 23/01-09
hej! idag slutade vi typ tio över två? as nice, ikväll ska jag vara med kajsa, rebecca och javaneh. ska bli trevligt.
hittade en jätte vacker bild från typ början av sjuan.. sjukt vacker jag var!


dom flesta kommer säkert ihåg det här, hur kul det var. haha, jag måste bara förklara hur vet var. jo vi var och åkta skrana, slalom och allt på bräntisbacken med klassen. det blåste ju fruktansvärt mycket men jag och kajsa skulle självklart åka en sista gång, på samma skrana alltså. och sen var vi mitt i den brantaste biten och så kom en "liten" vindpust och vi välte och jag skrapades med ansiktet ner förbacken med kajsa på mig, eller typ. hon rullade över mig några gånger. och så stannade vi, och jag kände bara hur kallt det var i ansiktet, hur bara allt hade domnat bort, och att jag hade jätte ont i näsan. försöker ta mig upp i all vind skrattandes, för det var ju samtidigt faktiskt ganska kul, ja. och kajsa säger skrattandes: oj, elina gick det bra? och jag svarar jadå med ansiktet ner mot marken: hahahah ja! och tittar upp och ser hur kajsas ögon fylls med tårar, eller fylls.. men hennes ögon blev "blötare", ja och hon säger: elina... du blöder jätte mycket. och jag ba: haha säkert. och sätter fingrarna mot kinden och kollar på dom, fullt med blod. vi springer upp till nån lärare som står där och får lite hjälp. ja och så här såg jag ut efter två dagar. men ja, på ena mitt öga är ögonfransarna kortare än dom andra för att dom fastnade i såret och gick av. och jag kan säga att jag fortfarande konstigt nog har ont i näsan. fin jag är, eller hur?

does it really matter what they do











johanna, javaneh, nils, kajsa och zac steker på kemin

does it really matter what they say



vaknade för ett tag sen. har jätte ont i huvudet, ska gå och ta en alvedon. annars kommer jag inte orka med all läxa jag ska göra idag. kom just på att jag missade det största hål vi haft. ingen kemi eller teknik alltså har vi hål cirka tre timmar. men imorgon har jag tänkt och gå till skolan vill inte missa något mer, eller så har jag tänkt hela veckan men om man mår dåligt är det ju inte värt att gå till skolan om man inte kan göra sitt bästa. right? men jag ska gå imorgon vill inte missa svenskan, son och hkn. men nu ska jag gå och göra mackor och läsa igenom biologin. pusshejs!

shuuuuuuUbräÄÄÄÄÄÄÄÄäääähhh

             
  javanehhh om 28/1-09 14:21:09:
eh hur vetu att ni va där samtidigt?
-
jo så här var det, vi var ju där med laget. gothia skiten alltså, och då hade typ en i lagets kompis varit där och träffat honom och då sa dom det till mig :)

28/1-09 14:21:09



jag är bara superduper kär i den här pojken. freddy åsblom är sen finaste i världen, jag gör vad som helst för att få träffa honom. + att han var på liseberg samtidigt som jag, men jag såg honom inte :(

stannade hemma idag också från skolan, men jag mår bättre nu. har fortfarande världens huvudvärk men det går väl över. imorgon antar jag att det blir att gå till skolan om jag inte mår sämre.

http://se.youtube.com/watch?v=TLCw7TNS_LA

bara minnen pojkar! - johan,nils,hannes,adam.

tju

hejjjj
skulle testa göra en grej på min blogg men förstörde det så jag gjorde en ny. ;p


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0