valborg

hej! längesen jag skrev, haft fullt upp. torsdag är det första maj, vi slutar klockan 13.05, och jag ska tillbringa dagen med min familj och desireés familj. trevligttrevligt:) men nu ska jag dra till skolan, pusshej!
vad hände med den där glassen? den försvann ju bara, så sjukt god!

you wanna be like me, but you're just a wannabe,


yeaaaaaaaah

godmorgon, sjuk idag. mår fett illa och har världens huvudvärk.
idag var det tänkt att jag och sofia skulle börja simma en gång i veckan, men det blir ju inte av eftersom jag är sjuk. men nästa vecka då blir fullt upp, haha. har fått en ny mobil också, den förra gick sönder på nå sätt så vi lämnade in den typ tre gånger och tredje gången fick jag en ny. sony ericsson 880i.

min nya älskling

keep doing your thing

Igår var jag alltså på discot på tc, det söög. hah, förlåt men det gjorde det verkligen, 99% av alla som var där var 95;or.

ska till sofia efter jag har ätit, vi ska väl förmodligen se någon film eller något. as nice med skola imorgon! not

12;;;;;;;28

Jag och min familj ska snart fara till min farbror som fyller 24 år.
Grattis till han;D Sen ikväll blir det som sagt discot på tegs central.
Så ikväll blir det fullt upp för mig:)

you make me love you



ja, vi har alla varit små. jag saknar er tjejer sjukt mycket!

Ikväll ska jag typ bara vara hemma och se på talang hade jag tänkt, det är ju as kul.
och imorgon blir det disco på tegs central med sofia.  det blir säkert jätte kul;D hahaha

Lördag den 18 april 20.00

Disco på tegcentralskola i aulan
LÖRDAG 18/4 kl 20-24

DJ YaRRz

ålder: 13+
pris: 20:- med gårdskort, 40:- utan

godisregn, lotteri på entrebiljetten, RFSU


20;;;;;47



ojojoj, tänk så mycket man kan göra med smink.

09;;;39

Godmorgon!
Vaknade halv 9, och det är påsklov... Igår var jag med Sofia, Klara, Simon och Linus. Vi såg på Linas kvällsbok.
Nu ska jag gå och ta lite frukost hade jag tänkt, pusshej :)



Ain't no reason

Godmorgon! Jag och min lillebror ska ta hundarna och gå till hps, (en mat affär till ni som inte vet vad det är).
Blir trevligt en sån här solig dag, ikväll ska jag nog hitta på något med några kompisar tror jag.
Snart är det ju fan sommar! Solen skiner, igår var jag ute och hade faktiskt på mig jeans linne och en tunn kofta och jag frös inte = SOMMAR.

22;;;;;;42

Sitter och ser på Desperate Housewives, det bästa som finns.. Efter Sofia! Lov, skönt som fan!
Ha en fortsatt trevlig kväll!

I'm losing

Hej! Idag har jag typ inte gjort någonting, varit ute med min kära lillebror och hans kompis Isa. Ikväll ska jag bara sitta och se Ugly Betty och Desperate Housewives! Det är dubbel avsnitt, fetttt me najs.


VECKANS BABE!

Hejsan! Jag och Elin har påbörjat våran no fake up vecka! Jag känner mig lite naken utan smink men ja, det är väl ganska bra för huden att få andas lite? Imorgon har jag utvecklingssamtal, kul att få höra hur många ign man har!


VECKANS BABE
VECKA 15
ÄNTON_BOY

 

Den som spelade din vän och sedan hugger dig i ryggen..

Hejs! Var med Sofia ikväll, vi såg på sanningens ögonblick och jag kom på att och man svarar fel borde man inte "åka ut" utan gå ett snäpp neråt. För man har ju svarat på många känsliga frågor som sårar släkt och vänner och det då är det ju taskigt om man förlorar alla pengar. Imorgon är det skola, bajs. Ska redovisa nå skit på Svenskan, spela teater en text ur en bok. Och vi har boken Hur kär får man bli? och jag ska spela Katrin. Haha... huvudrollen. Kul! eller inte..

I got a reason to cry

Hej! Igår gjorde jag typ inget, satt och kollade på tv när simon ringer och säger att jag ska gå till preem (har typ 150 meter dit), ja och jag går dit men han är inte där? Jag står och åller på att frysa ihjäl eftersom jag inte hade någon jacka. Dom hade tydligen cyklat fel, men dom kom tillslut. Då fick vi sitta i trappen för att simon är allergisk mot pälsdjur. Och sånna har jag rätt så många av, haha Idag ska jag nog mest ta det lite lugnt hade jag tänkt, och plugga måste jag verkligen göra! Nu ska jag gå och se om vi har någon frukost. pusshejs:)


här kommer segertåget!

Hej. Vaknade omkring 9 typ. Idag ska jag plugga, har so prov på tisdag. Eller det är inget prov, läxförhör mer. Men vi får betyg på det så det vore ganska trevligt om jag fick något bra iallafall ;p Sen vet jag inte om jag skulle vara med Sofia eller nått. Vi får se. Tänkte slänga in nån bild från när vi hade prao vecka 9.




Why me?

Godkväll! Eller kanske godmorgon? iallafall, jag for till Sofia vid sju tiden ungefär. Vi såg på talang och åt godis typ. Hon lurade i mig att hon skulle flytta till Boden, jag blev så ledsen att jag började gråta.. Hon är taskig. Mamma, pappa och Victor är hon våra kära ex grannar, dom borde komma hem snart känns det som. Funderar på att gå och sova, behöver lite sömn efter en jäkla lång vecka. Imorgon tror jag jag skulle vara med Sofia, Linus och några, vet inte riktigt än. Men det blir nog något trevligt hur som helst. Jaja, ska gå och ge mina små kaninos mat sen blir det att hoppa i säng och se på tv ett tag tror jag!

Pusshejs!;*

MolleBajs!(L)

du är fin som du är



träslöjd äger

so prov idag, gick väl bra. kryssa i prov är ju inte så svårt;p var med elin idag också, vi gjorde typ inget? joo, läste frida tidningar och sov typ, sen for hon hem och nu ska jag plugga lite spanska tänkte jag, sen blir det att krypa ihop i soffan och sätta mig och se grey's anatomy!

RSS 2.0