dead and gone





8E HAR KUL PÅ MATTELEKTIONERNA

shubrä, sitter faktiskt och tjockar upp mig med glass och väntar på att desperate house wives ska börja! so prov imorgon så har pluggat hela kvällen. har desutom gjort klart engelska och svenska uppgifter så det känns skönt att dom är borta. sjukt nice!

just close your eyes..

måste verkligen städa mitt rum.. ser ut som en tvättstuga med kläder överallt typ.. so prov på onsdag också, så det blir pluggapluggaplugga ikväll! hade reflektion idag också, så jag slutade omkring ett där någon gång, ska gå och duscha nu hade jag tänkt, om jag orkar..



fredag kväll hos sofia, där var det singstar som gällde med adam!

hare braaa;* /e

so läxa kl 8 på en lördag.

godmorgon!
vaknade omkring halv åtta, på en lördag ;o min kanin grävde i burbotten så jag kunde inte sova.. ja, och då nu när jag är uppe så tidigt så passade jag på att sätta mig och göra lite läxa nu när jag hade lite tid över. sen ska jag gå och duscha, sen blir det att fara till gräsmyr!



föresten så såg jag twiligt för första gången förra helgen, haha
den bästa filmen jag någonsin sett faktiskt. den är så ootroligt bra! kan inte vänt tills tvåan kommer..

rip..

idag klockan 22.52 dog mitt älskade marsvin lenny. han blev cirka ett år,
vettefan hur han dog. men saknar honom redan..

my everything!

hejsansvejsan, satt just dit mina lösnaglar! äntligen. lite ovan.. men det är ju fetttt snyggt!!! ska sova hos mormor inattt, sen imorgon hos sofia. GRATTIS LINUS!

you are the first, my last, my everything!

har just lärt mig so läxan som vi har till imorgon utantill, eller inte helt. men med stödord! så imorgon blir det redovisning om pingstkyrkan med johanna. + att världens bästa fyller år. grattis linus, 15 år, så ska till honom omkring halv åtta och fira honom! yees, och lycka till på moppe provsgrejsen!

tycker ni inte också att den här killen är sjukt grym? http://www.youtube.com/watch?v=KePnE9yWNzQ&feature=related

Hope and Glory.

hade engelska prov idag, gick faktiskt väldigt bra! det var några få ord som jag inte kunde, men annars gick det bra. ingen läxa att göra ikväll, sjukt skönt. har bara tänkt att ta det lugnt, duscha, tvätta håret sen ska jag sätta mig vid tvn och se på desperate housewives! har följt det sen det började, blir aldrig less! det är hur bra som helst!

pluggandet gör mig sjuuk

har jätte ont i huvudet, men ska inte bli sjuk. fast det är inte omöjligt att jag blir sjuk nu.. eric, nils och isac slängde ju ut mig i snön idag.. slasket.. utan skor. förs typ ihjäl. men sen gick isac och nils och då kom alla tjejer i klassen på hur elaka eric och dom brukar vara mot oss så vi tog tag i eric, krävdes väldigt många innan vi fick ut han, men tillslut låg han där i snön!


sitter och pluggar engelska.. har gjort det nu i cirka fem långa timmar.. pallar inte fortsätta, vill egentligen bara sova men men, skolan går först you know! så ska gå och fortsätta plugga nu, pusshej!

sofia, i miss u. måndag:pluggg

sitter och pluggar lite engelska, prov imorgon! så det blir att plugga hela kvällen lång, vill ju få någorlunda bra betyg iallafall! många ord att lära sig till imorgon.. bara cirka 20 timmar kvar... suckk

slänger in en liten fin bild på min kära bästavän sofia, som var dum idag och var sjuk



saknar henne sjuukt mycket.

you love me, you like her.



Ett hjärta kan slå,
ett hjärta kan brista
En vän kan man få,
en vän kan man mista.
Men i mitt hjärta är du gömd,
för en vän som du blir aldrig glömd.

sitter och ser på sanningens ögonblick, vem är seriöst så dum som är med i det?
ja, jag vet att man kan vinna fett mycket pengar. men man sårar ju vänner och familj, så är det verkligen värt det?



MICHAEL JACKSON!



Fin folket!


sitter och lyssnar på emd's låt som var med i melodifestivalen, förstår inte riktigt varför dom har dom där kläderna.. dom ska ju ha vita kavajer isåfall! lyssna på den, http://www.youtube.com/watch?v=xzdKywTGSNI . varför varför varför vann opera skiten? visst, den kanske kan komma bra till. men danny är faktiskt sjukt känd i typ polen rumäninen, spaninen, frankrike, urkarina , turkiet osv så varför vann inte emd? som skulle ha kommit as långt. jaja, idag blir det nog mest sitta hemma och plugga till engelska provet som är på tisdag.

ska sätta upp en hylla på mitt rum idag som jag ska ha allt smink på.. om min pappa kan komma hem någon gång..

sometimes it's just so hard,

idag när vi hade träslöjd ser vi typ hur hela skolan samlas ute, vi ba whaatt.. och typ gick ut och frågade vad alla gjorde. dom sa att brandlarmet hade gått sen kom det typ en massa brandbilar och det blev typ kaos, fast det var typ inte ens någon fara? johanna, min darling håller på att göra en design till min blogg, blev trött på den jag hade:) ska gå och plugga till matteprovet vi har imorgon. pusshejs!


TANDLÄKARE

var hos tandläkaren idag, drog ut två tänder.. han ba medan vi lix håller på kan vi dra ut den där mjölktanden också. jag ba jahapp.. men ja, det tog typ 10 min? så det va inte så farligt, har dragit ut två förut också. på fredag blire hos mette? :)


SÖT HANNA!

sportlov sluuut

kom just hem från johanna, har varit med hon, adam, linus, sofia, simon och amanda. på måndag börjar skolan igen, "kul"!  nooooooooot. har inget att göra, typ sova? pallar bara inte..

sofia fredriksson - min bästavän




everything i do -i do it for you



sötare flicka finns inte!

idag ska jag vara med sofia, vi ska typ gå på bio? jaja, ska bli najjjjs!

we the kings!

tjosan allihopa! kom typ hem från johanna för ett tag sen. "hur gamla är ni då? går ni i sexan kanske?" snälla haha. imorgon blir det typ ersmark med mitt coola crew;d jag har inget att göra, pallar inte gå och sova.. fick typ en ny dator. eller ny och ny, gammal men ny för mig:) så allting är typ borta. min fina msn, haha den första som kom typ? och jag orkar verkligen inte installera den nya nu, gör det kanske imorgon om jag hinner.



me love! älskarälskarälskar dom, dom är kunggggggg

GRATTIS TILL KÅKAJSA 15 ÅR!!





















God damn your beautiful to me,
Your everything, yeah thats beautiful

grattis kåtis(L)

RSS 2.0